Lekkages header afbeelding

Heeft u last van een lekkage aan uw riolering? Dat kan zorgen voor vervelende situaties, zoals stankoverlast en waterschade. Gelukkig is er een betrouwbare partner die u kan helpen bij het opsporen en verhelpen van deze lekkages: Holland RioolTechniek HRT.

Professionele rioolinspectie

Holland RioolTechniek HRT beschikt over geavanceerde technologieën en ervaren vakmensen om problemen met uw riolering snel en efficiënt op te sporen. Een van de meest effectieve methoden is rioolinspectie met behulp van camera's. Door middel van een speciale rioolcamera kunnen wij uw rioleringsstelsel inspecteren, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

Een camera-inspectie maakt het mogelijk om lekkages, verstoppingen of andere gebreken in uw rioleringssysteem nauwkeurig in kaart te brengen. Hierdoor kan HRT snel de oorzaak van het probleem identificeren en gericht actie ondernemen om de lekkage te verhelpen.

Vakkundige reparatie

Zodra de lekkage is gelokaliseerd, bepalen wij in overleg met de klant het vervolg. Dankzij onze jarenlange ervaring en moderne apparatuur kunnen wij verschillende methoden toepassen om de lekkage te verhelpen. Een veelgebruikte methode is het relinen van de riolering.

Bij het relinen wordt er een nieuwe, naadloze kunststofbuis aan de binnenkant van de bestaande rioleringsleiding aangebracht. Deze buis vormt als het ware een nieuwe laag en dicht alle lekkages af. Het grote voordeel van deze methode is dat er geen graafwerkzaamheden nodig zijn, waardoor uw tuin of bestrating intact blijft.

Daarnaast kan HRT ook traditionele reparatiemethoden toepassen, zoals het vervangen van beschadigde delen van de riolering. Wat uw specifieke situatie ook is, HRT heeft altijd een passende oplossing om uw lekkage snel en duurzaam te verhelpen.

Klantgerichte service

HRT hecht veel waarde aan klanttevredenheid en biedt daarom een uitstekende service. Onze professionals staan altijd voor u klaar en zorgen ervoor dat u snel geholpen wordt. Ze luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat het probleem met uw riolering zo spoedig mogelijk wordt opgelost.

Holland Rioolltechniek HRT Staat voor kwaliteit en werkt alleen met hoogwaardige materialen. Dit garandeert niet alleen een effectieve reparatie, maar ook een lange levensduur van uw gerenoveerde rioleringssysteem.

Voorkom verdere schade

Een lekkage aan de riolering kan leiden tot vervelende gevolgen, zoals schimmelvorming, waterschade en stankoverlast. Het is daarom belangrijk om snel actie te ondernemen bij het constateren van een lekkage. Door de professionele diensten van HRT in te schakelen, kunt u verdere schade voorkomen en genieten van een goed functionerend rioleringsstelsel.

Wacht dus niet langer als u een lekkage aan uw riolering vermoedt. Neem direct contact op met Holland Riooltechniek HRT via 0800 - 099 12 12. Wij staan klaar om uw probleem vakkundig op te lossen.

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over HRT

Over HRT

Meer informatie over Holland Riooltechniek HRT? Bekijk de speciale sectie.

Diensten

Diensten

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij HRT?