Oplossingen voor header afbeelding

Holland RioolTechniek HRT is gespecialiseerd in onderhoud- en aanleg van rioleringssystemen. Dit doen we al 25 jaar met succes voor Woningcorporaties, horeca, installatiebedrijven en uiteraard voor particulieren. Elke situatie is anders en daar hoort een passende oplossing bij. Of het nu gaat om overlast door rioolvliegjes of de aanleg van een nieuwe vetafscheider, Holland RioolTechniek HRT heeft jarenlange ervaring in afvoerleidingen.

In de horeca ontzorgen wij exploitanten van de leging van- en het onderhoud aan hun vetafscheider. Een horeca exploitant is verplicht om vet en olie af te scheiden van water zodat deze niet in de riolering terecht komt. Heeft u een vetafscheider en geeft deze problemen? Wij komen vrijblijvend langs om de situatie te beoordelen. Vaak zien we dat door de jaren heen een horecagelegenheid de capaciteit van de vetafscheider is ontgroeit, waardoor problemen zich steeds vaker voordoen. Wilt u een nieuwe capaciteitsberekening? Of is uw oude afscheider aan vervanging toe? Neem dan vrijblijvend contact op. In samenwerking met ons moederbedrijf Riool Reinigings Service RRS kunnen wij u een maatwerk overeenkomst bieden voor de leging van uw vetafscheider. Zo bent u ontzorgt van enig onderhoud en voorkomt u veelvoorkomende problemen.

Voor Woningcorporaties zijn wij vaak de preffered partner voor het uitvoeren van (preventief) onderhoud. Zo werken wij veel in grote projecten om de binnenhuisriolering te vervangen als onderdeel van de totale renovatie of verduurzaming van het woningbestand van corporaties. Dit zijn grote opdrachten waarbij planning en communicatie van groot belang zijn.

Daarnaast zijn wij actief in de openbare ruimte. Zo werken voor gemeenten om snel en vakkundig problemen aan de riolering op te lossen. Een parkeerterrein of brug met afvoerproblemen, ze worden door ons in enkele dagen verholpen zodat de overlast tot een minimum beperkt wordt.

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over HRT

Over HRT

Meer informatie over Holland Riooltechniek HRT? Bekijk de speciale sectie.

Diensten

Diensten

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij HRT?