Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

MVO_HRTHolland Riooltechniek houdt zich continue bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. In het kort; Holland Riooltechniek houdt in haar denken en doen rekening met de gevolgen van haar activiteiten voor het milieu en de mensen binnen en buiten haar organisatie. Hieronder staan enkele concrete voorbeelden genoemd, zoals Holland Riooltechniek die op dit moment binnen haar bedrijfsactiviteiten toepast.

VCA** gecertificeerd

VCA HRTMet de VCA** certificering, behaalt per 1 januari 2011, verzekert Holland Riooltechniek BV haar opdrachtgevers dat de werkzaamheden onder veilige, gezonde en bovenal milieuvriendelijke omstandigheden worden uitgevoerd.

 

CO2 reductie door planningsoptimalisatie

LogoHRTMet ingang van 2012 maakt Holland Riooltechniek BV gebruik van plannings-software. Hiermee wordt de planning van de voertuigen die dagelijks onderweg zijn door geheel Nederland zo optimaal mogelijk samengesteld. Verhogen van de klanttevredenheid en CO2-reductie zijn hierbij de belangrijkste uitgangspunten.

Gebruik van FSC gecertificeerd papier

FSC HRTHolland Riooltechniek maakt waar mogelijk gebruik van FSC gecertificeerd papier. Het FSC-keurmerk geeft Holland Riooltechniek BV de zekerheid dat de grondstof voor het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Zakelijk

Op zoek naar een professionele onderhoudsovereenkomst?

Meer informatie

Werken bij

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk de vacatures van HRT.

Meer informatie

Contact

Afspraak maken? Neem dan contact op met HRT.

Meer informatie

Over HRT

Wilt u meer informatie over HRT? Bekijk dan onze speciale sectie.

Meer informatie